از دهه 1980 ، استفاده گسترده از فناوری و اینترنت در سراسر جهان باعث تغییر و تحول برخی شیوه های زندگی شد. دسترسی به بسیاری از خدمات از طریق اینترنت این امکان را برای ما فراهم کرده است که نه تنها به امکاناتی که در آن زندگی می کنیم محدود شویم بلکه باعث اتلاف وقت نیز نشویم.

 

از ابتدای سال 2020 ، به دلیل ابتلا به بیماری همه گیر در سراسر جهان ، هر سرویس موجود در اینترنت از اهمیت حیاتی برخوردار شده است.بنابراین ، وقتی در این زمینه فکر می کنیم ، چگونه می توانیم خدمات آنلاین درمانی را ارزیابی کنیم؟ چرا ما به روان درمانی آنلاین نیاز داریم؟ مزایا و معایب روان درمانی آنلاین چیست و آیا می توانیم به اندازه روان درمانی حضوری از آن بهره مند شویم؟ جهت مطالعه بیشتر کلیک کنید.

 


آنلاین درمانی چیست؟

درمان آنلاین ، ارائه خدمات روان درمانی آنلاین در مواردی است که درمانگر و مشتری به دلایل مختلف نمی توانند جلسات رو در رو برگزار کنند. این مجمع با عنوان "عمو عزرا عزیز" ، که در سال 1986 در دانشگاه کرنل تاسیس شد ، می تواند اولین نمونه از درمان آنلاین باشد.

افراد می توانند مشکلات و سوالات خود را در این انجمن ارسال کنند و متخصصان بهداشت روان ناشناس به سوالات آنها پاسخ دادند. با توسعه فناوری اینترنت ، فراتر از فقط پاسخگویی به سوالات ، مصاحبه هایی که می توانند برای مدت طولانی مانند درمان سنتی با تماس های ویدیویی ادامه داشته باشند ، برنامه ریزی شدند. با تأثیر دوره همه گیری ، ما دیدیم که درمان آنلاین ترجیح داده می شود و بیشتر استفاده می شود.


مزایای درمان آنلاین چیست؟

    درمان آنلاین در دسترس و عملی تر است ، زیرا نیازی به برنامه ریزی و صرف وقت برای مراجعه به مطب درمانگر در آنلاین درمانی نداریم. ما می توانیم جلساتی را در هر کجا که بتوانیم راحت بیان کنیم و در جایی که احساس امنیت می کنیم ، برگزار کنیم.


    در مناطق روستایی ، ممکن است در دستیابی به روان درمانگران صالح مشکل داشته باشیم. بنابراین ، برای دریافت خدمات روان درمانی ، ممکن است مجبور باشیم به شهرهای بزرگتر سفر کنیم و حضور در جلسات به طور منظم برای ما دشوار باشد. این می تواند از بهره کافی ما از روان درمانی جلوگیری کند. در چنین شرایطی ، درمان آنلاین هم از نظر مالی و هم از نظر زمانی پایدارتر است.


    به دلیل بیماری های جسمی ممکن است امکان ترک محل وجود نداشته باشد و دقیقاً به همین دلیل ممکن است نیاز به حمایت روانی داشته باشیم. به لطف درمان آنلاین ، خدمات روان درمانی می تواند به جمعیت بیشتری برسد.


    به دلیل قرنطینه ای که در طول دوره همه گیری تجربه شده بود ، روابط بسیاری از افراد با سیستم کاری و محیط اجتماعی آنها باید تغییر کند. علاوه بر این ، نگرانی در مورد ویروس COVID-19 و مشکلات عادت به نظم جدید ، از نظر اختلالات روانشناختی به نقطه ضعف بیشتری رسیده ایم. در چنین دوره ای ، ما می توانیم به خدمات روان درمانی برسیم تا استقامت روانشناختی خود را افزایش دهیم ، بدون اینکه سلامت جسمی خود را با درمان آنلاین به خطر بیندازیم.

معایب آنلاین درمانی چیست؟

    رابطه ی درمانی رابطه منحصر به فرد بین درمانگر و مشتری است، بر اساس اعتماد متقابل، بر روی اهداف درمانی و البته، و افزایش سود در درمان به توافق رسیدند. برقراری این رابطه ممکن است زمان بر باشد و ممکن است ایجاد ارتباط درمانی دشوارتر باشد ، خصوصاً که ارتباط رو در رو نمی تواند در درمان آنلاین برقرار شود.
    از آنجا که ارتباط درمانی رو در رو در درمان آنلاین امکان پذیر نیست ، درمانگر ممکن است در مشاهده سرنخ هایی مانند زبان بدن مشتری ، حرکات و حرکاتی که می تواند اطلاعاتی در مورد روحیه و افکار مشتری ارائه دهد ، مشکل داشته باشد.


    درمان آنلاین ممکن است برای هر مشتری مناسب نباشد (مانند افکار خودکشی ، روان پریشی و غیره) از آنجا که مشتری و درمانگر در یک محیط نیستند ، ممکن است مداخله در شرایط بحرانی مشکل باشد. به همین دلیل ، مناسب خواهد بود که درمان آنلاین را در درجه اول به عنوان یک جلسه ارزیابی ، مطابق با راهنمایی های درمانگر مشاهده کنید.
    در طول درمان آنلاین ، مشکلات تکنولوژیکی از قبیل یخ زدن تصویر ، عدم رسیدن صدا و قطع تماس می تواند جریان مکالمه را مختل کند.

آیا درمان آنلاین به اندازه درمان چهره به چهره موثر است؟

 

وقتی مزایا و معایب درمان آنلاین را در نظر گرفتیم ، می توانیم این س questionال را مطرح کنیم که آیا درمان آنلاین به اندازه مصاحبه درمانی سنتی مثر است؟ تحقیقات در این زمینه نشان می دهد که درمان آنلاین به اندازه درمان سنتی در درمان بسیاری از مشکلات بهداشت روان موثر است. در سال 2014 ، نوردگرن و دیگران مشاهده کردند که درمان شناختی آنلاین رفتاری تأثیر مثبتی در درمان اختلالات اضطرابی دارد. در عین حال ، این تداوم توسعه توسط مشتریانی را که این روش درمانی را نشان می دهند ، حفظ کرد. در مطالعه ای که توسط اندروز و همکاران در سال 20 انجام شد ، مشخص شد که رفتار درمانی شناختی آنلاین به اندازه درمان حضوری در درمان افسردگی اساسی و اختلالات اضطرابی م effectiveثر است.

 

اگرچه درمان آنلاین قبل از دوره همه گیری استفاده می شد ، اما در طول دوره همه گیری به گزینه مهم تری تبدیل شد. در این فرآیند ، برای اطمینان از تداوم مصاحبه ها ، برای مشتریان و درمانگرانی که مکالمه خود را با روش سنتی ادامه می دادند ، به گزینه ای ضروری تبدیل شد. به نظر می رسد که استفاده از درمان آنلاین در دوره آینده افزایش خواهد یافت. در این زمینه ، دانستن مزایا و معایب درمان آنلاین ، اطمینان از صلاحیت درمانی که با درمان آنلاین مصاحبه کرده ایم ، ارزیابی مناسب بودن درمان آنلاین با درمانگر و صحبت در مورد اقدامات احتیاطی در مورد اثرات منفی احتمالی ، باعث افزایش کارایی درمان آنلاین خواهد شد.

 

 

خواص مفید ریشه سنبل الطیب

درماتیت تماسی چیست ؟

چگونه سال نو را خوب شروع کنیم ؟

، ,آنلاین ,درمان ,درمانی ,روان ,ممکن ,درمان آنلاین ,ممکن است ,روان درمانی ,در درمان ,می تواند ,روان درمانی آنلاین ,آنلاین درمانی چیست؟ ,معایب درمان آنلاین

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

City Plus طراحی مطب آلبوم گل آرایی طراحی سایت برتر - طراح اول همه چیز درباره خشم آرایش چشم mma جوانه کود کامل